Enkel växt dödar upp till 98 % av cancerceller – och stoppar diabetes


 

Jag är alltid på jakt efter naturliga ämnen, som kan påverka cancercellers säregna metabolism . Det är viktigt att dessa ämnen angriper cancerceller och lämnar normala celler orörda . Jag har berättat om några av mina upptäckter i det förflutna . De innefattar resveratrol, grönt te, seanol med flera naturämnen.Idag ska jag berätta om en växt, som säkert svälter ut cancerceller lika effektivt som ett kraftfull kemiskt läkemedel . I själva verket fungerar den även på pankreatiska cancerceller i bukspottkörteln, vilka är särskilt svår att döda.

Det handlar om en vanlig grönsak från Asien, som kallas ” bitter melon ”. Den är populär bland den långlivade befolkningen på Okinawa , Japan .

efd84d40-c990-467b-b877-6f9bf96bd160

Bitter melon juice utspädd till bara 5 % i vatten visade sig vara anmärkningsvärt effektiv i en studie, som japanska forskare gjorde där juicen mycket positivt påverkade fyra celllinjer med pankreascancer, som studerades. Den bittra melonjuicen minskade två cancercellinjer med 90 % , medan den slog ut de två andra linjerna med hela 98 % . Och det gjorde det efter bara 72 timmars behandling !
I det förflutna har jag berättat om apoptos . Det är naturens sätt att hantera egensinniga celler . De dödar sig själva helt enkelt . Bitter melon juice framkallar denna programmerade celldöd längs flera olika vägar .

Det visar sig att juicen slår ut cancercellernas glukosmetabolism. Cancercellerna berövas tillgången på det glukos de behöver för att överleva

Har dessa laboratoriestudieräven tillämpning på för levande djur ? Det är uppenbart att så är fallet! Forskare vid University of Colorado gav möss bitter melon med doser,som lätt kan uppnås även för människor. Djuren hade en minskning av 64 % i tumörstorlek i bukspottkörteln utan biverkningar ! Denna nivå av effektivitet slår vad som uppnås för de mest använda cellgifter och droger. som kan användas för att behandla denna dödliga cancertyp .

Ny video avslöjar

Denna super- antioxidant
från havet som kan
åtgärda och läka ut skador som uppkommit genom åren i
ditt hjärta , hjärna ,
dina leder och nerver.

Titta på videon nu
Den dos som används i möss kan översättas till 6 gram pulver för en medelstor vuxen (75 kg) . Big Pharma söker intensivt för att hitta patenterbara petrokemiska produkter för att uppnå det som Gud lagt ned i bitter melon frukten . Det förbryllar Big Pharma att en enkel naturprodukt kan svälta ut cancerceller så att de inte får tillräckligt med bränsle. Du behöver inte några fancy- kemikalier för att få det att hända .
Forskarna fann nyligen att bitter melon förbättrar även för diabetiker genom dess positiva effekter på glukosmetabolismen .

Det är underbara nyheter . Men vii kommer inte att slå ut cancer med en enda metod . Man måste fokusera på flera faktorer och metoder. Med andra ord… stärk immunsystemet, avgifta , eliminera tandinfektioner och giftiga dentala material , se till att din kropp inte blir för sur, oxidera kroppen med oxidations terapi , välj lämplig föda och undvik det som uppenbart inte är bra..

Bitter melon kan vara ett väldigt bra hjälpmedel för att man skall kunna undvika att få cancer eller förbättra utsikterna att bli frisk om man redan har drabbats.
 
Här finner ni medecins forskning  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Bitter+Melon
Produkten finns att köpa i shoppen http://ohc-health.com/alla-produkter/bitter-melon-gurka/